Патрик Смитьойс

По незнайни причини се чувствам силно свързан от години с тези земи, които се наричат България. Затова ми е много болно, че мнозинството от хората в нашето общество са се примирили с абсурдната ни действителност. Обичам да общувам с хора, които разпознават нуждата от промяна. Хора като мен, хора с кауза в най-различни области. Най-голямата ми мечта е, един ден всички тези ценни за България личности, да осъзнаят, че имаме обща кауза и тя е само една: да живеем в една по-хубава, по-справедлива и по-просперираща България.

Наталия Петрова

Родена и израснала съм в Бесарабия с вродена любов към прародината България. Завърших журналистика в Софийския  Университет и останах… пленена от бита, фолклора и много родолюбиви приятели с които свързвам, споделям и изживявам мечтите си за една по-добра, по-обичаща и по-българска Родина.

Ваня Филипова

По образование – бакалавър „История на изкуството“, по професия – сътрудник в сферата на туризма, по душа – фотограф, пътешественик, блогър и запален кулинар. Вярвам, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, а моите са за чисто и светло бъдеще за нашите деца!

Ивелина Чолакова

Фотографията за мен е не само професия, но и житейски подпис. Обичам хубавите книги, филми и музика. Обичам пътуванията. Обичам да улавям хората в най-красивите им изражения. Обичам да обичам и вярвам, че истинската любов започва първо от нас самите.

Тихомира Методиева – Тихич

Фоторепортер и доброволец съм. Обожавам природата и се възхищавам на културно-историческото ни наследство, затова се занимавам с каузи, свързани с опазването им. Вярвам в заразното добро, което се предава с личен пример, и се стремя да увличам и други.